Qui Som

El Club Promoció d’enganxes del Vallès és una associació esportiva – recreativa sense ànim de lucre.

Es va fundar l’any 1998 a Sabadell. Actualment te la seu a Polinyà.

Està format per socis que tenen entre d’altres coses, una afició en comú: el cavall i l’enganxe.

Dins l’àmbit esportiu cal ressaltar la participació a nombroses probes de caràcter local i territorial en les modalitats de marató, manejabilitat i pole bending.

Especialment s’ha de ressaltar l’organització de les sis Lligues Intercomarcals d’enganxes amateurs que s’han vingut celebrant per sis anys consecutius, enguany la setena, amb un èxit total de participants, molts d’ells socis del Club.

20 Anys D`Història Club Esportiu Promoció D´enganxes del Vallès 1998-2018

Destaquem també la col·laboració dels pobles on s’han celebrat les proves i especialment la gent que col·labora amb l’organització, com jutges i els ajudants.

Entre altres activitats, participació activa a la majoria de passades de Sant Antoni, i els Tres Tombs. Hem col·laborat amb diversos esdeveniments com per exemple a la Fira del Cavall de Sabadell, que hi hem anat vàries vegades realitzant una sèrie d’actuacions: Presentació de Carruatges, presentació de races de cavalls i exhibicions de manejabilitat.

I parlant de la “Presentació de carruatges”, cal destacar aquesta activitat. Una coreografia de carruatges d’època que ha tingut molt èxit totes les vegades que hem actuat en diverses poblacions i també a l’Equus de Barcelona.
rutes
avan

A més, les sortides de caràcter social que s’organitzen regularment i que reuneixen a una part important dels socis. Ja s’han institucionalitzat unes quantes com poden ser la ruta del xai, la pujada del pessebre o la trobada del pic-nic.

No podem deixar de recordar les excursions que s’han fet a l’estiu: “Grans Rutes”, com ara el Camí de Santiago, la Ruta del Quixot, el Camí dels Bons Homes, la ruta dels Cister entre d’altres.

No menys remarcable la participació en les dues edicions de la “Volta en Carro a Catalunya”.

També una passejada, l’any 2008, pel Rosselló-Languedoc francès, que va suposar l’agermanament amb un Club de Narbona: Association Attelage Animation Audoise i que seguim mantenint una relació amb visites periòdiques per ambdues parts.

Finalment, la disposició de col·laborar, com ja hem fet fins ara, amb entitats per a béns socials, com estem fent amb l’associació AVAN de Sabadell des dels inicis del Club.

Junta Directiva